Over

Advocatenkantoor Jethoe is het advocatenkantoor in Almere welke u met name kan bijstaan in procedures op het gebied van het strafrecht, het sociale zekerheidsrecht en het verbintenissenrecht.

Het kantoor wordt gerund door de advocaat Ronny Jethoe. Ronny Jethoe (1984) heeft rechten (als major) in combinatie met bedrijfswetenschappen (als minor) gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Hij heeft zijn studie afgesloten met de masters Ondernemingsrecht en Civiel Recht. Ronny heeft voor, tijdens en na zijn studie veel ervaring opgedaan in de (juridische)praktijk, bij zowel de overheid als private werkgevers.

Na zijn studie is Ronny twee jaar werkzaam geweest bij een klein advocatenkantoor te Den Haag als juridisch medewerker. Hij is hierna overgestapt naar een advocatenkantoor in Hoofddorp, alwaar hij vanaf eind 2012 drie jaar als advocaat werkzaam is geweest. Ronny heeft in deze periode opgetreden voor zowel particulieren als ondernemers, binnen een verscheidenheid aan rechtsgebieden. Ronny heeft hierna in het jaar 2016 Advocatenkantoor Jethoe opgericht.

Ronny zet zijn kennis over het recht en bedrijfswetenschappen, tezamen met zijn ervaring bij de overheid, private werkgevers en in de advocatuur, in elke zaak in, ten behoeve van zijn cliënten. Hij is hierdoor in staat om in zeer korte tijd aan te voelen ‘waar de schoen wringt’, waardoor hij u vanaf het moment dat u uw zaak bij hem neerlegt, de goede kant op kan sturen. Dit betaalt zich uiteindelijk uit in de resultaten die er in een door hem behandelde zaak worden geboekt.

Ronny heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene rechtspraktijk (burgerlijk recht, bestuursrecht, strafrecht)
  • Strafrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Ronny is hiernaast intervisiebegeleider. Als intervisiebegeleider organiseert en begeleid hij periodiek intervisiebijeenkomsten voor advocaten. Tijdens deze bijeenkomsten worden onder meer dilemma’s in de praktijkuitoefening besproken door de deelnemende advocaten.

Learn how we helped 100 top brands gain success