Over

Strijdvaardig en resultaatgericht

Over het kantoor

Advocatenkantoor Jethoe is een advocatenkantoor in Almere dat zijn diensten verleend aan particulieren en ondernemers uit het gehele land. De dienstverlening van het kantoor wordt verleend op de rechtsgebieden civiel-, straf- en bestuursrecht, vanuit (hoofdzakelijk) een procespraktijk.

Dit laatste houdt in dat het kantoor zijn cliënten met name bijstaat in (juridische) procedures. Advocatenkantoor Jethoe adviseert zijn cliënten echter altijd om in een zo vroeg mogelijk stadium van een (eventueel) geschil advies in te winnen. Het kantoor kan zijn cliënten dan in een vroeg stadium bijsturen als dat nodig is, anticiperend op een eventuele procedure. Hiermee beoogt het kantoor zijn cliënten in de eerste plaats te behoeden voor een procedure. Voor het geval dat niet kan, wordt hiermee beoogt een cliënt zo goed mogelijk uit een procedure te laten komen.

Ook indien een cliënt het kantoor in een wat later stadium van een procedure benaderd, is het kantoor, juist vanwege de ervaring in de procespraktijk, in staat om veel voor een cliënt te betekenen.

De meerwaarde van Advocatenkantoor Jethoe schuilt in het feit dat het kantoor actief is op meerdere rechtsgebieden in (hoofdzakelijk) een procespraktijk. Omdat een juridisch probleem zich vaak over meerdere rechtsgebieden uitspreidt, vergt een aanpak daarvan vaak kennis over en ervaring met procedures op deze meerdere rechtsgebieden.

Advocatenkantoor Jethoe stelt al zijn (potentiële) cliënten in staat om in een kosteloos gesprek van 45 minuten vrijblijvend een zaak voor te leggen. Neemt u per e-mail (info@advocatenkantoorjethoe.nl) of telefonisch (085-2500421) contact op om een afspraak hiertoe in te plannen.

Over de advocaat

Ronny Jethoe (1984) heeft rechten (als major) in combinatie met bedrijfswetenschappen (als minor) gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Hij heeft zijn studie afgesloten met de masters Ondernemingsrecht en Civiel Recht. Ronny heeft voor, tijdens en na zijn studie veel ervaring opgedaan in de (juridische)praktijk, bij zowel de overheid als private werkgevers.

Na zijn studie is Ronny twee jaar werkzaam geweest bij een klein advocatenkantoor te Den Haag als juridisch medewerker. Hij is hierna overgestapt naar een advocatenkantoor in Hoofddorp, alwaar hij drie jaar als advocaat werkzaam is geweest. Ronny heeft in deze periode opgetreden voor zowel particulieren als ondernemers, binnen een verscheidenheid aan rechtsgebieden.

Ronny zet zijn kennis over het recht en bedrijfswetenschappen, tezamen met zijn ervaring bij de overheid, private werkgevers en in de advocatuur, in elke zaak in, ten behoeve van zijn cliënten. Hij is hierdoor in staat om in zeer korte tijd aan te voelen ‘waar de schoen wringt’, waardoor hij u vanaf het moment dat u uw zaak bij hem neerlegt, de goede kant op kan sturen. Dit betaalt zich uiteindelijk uit in de resultaten die er in een door hem behandelde zaak worden geboekt.

Ronny heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • algemene rechtspraktijk (burgerlijk recht, bestuursrecht, strafrecht);
  • strafrecht.

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Ronny Jethoe op LinkedIn